luciu sus
antet pagina secundara
 

Purificator de apă Aqua Cleaners FULL

Purificator de apă modern cu microcalculator pentru clienţi cu pretenţii mari, pentru protecţie maximă.

Funcţionând în nouă etape înlătură aproape orice fel de element poluant.
Acest purificator de apă folosind o membrană de osmoză de mare capacitate, asigură apa potabilă curată, pentru o familie de 2-5 persoane.

Sistemul de microcalculator verifică permanent calitatea apei. Pe ecranul LCD sunt afişate datele operaţionale, în aşa fel aveţi o viziune completă despre funcţionarea sistemului. Opţiunea “auto fuss” asigură curăţarea membranei de osmoză, în vederea asigurării calităţii apei.

 

 
  purificator de apa full

Pompa electrica asigurarea funcţionarea perfectă a purificatorului de apă şi la o presiune mică în reţea.

Pentru funcţionarea perfectă carcasa filtrelor de apă este izolată cu garnitură dublă „O”. Prima carcasă de filtru este transparentă, ca să puteţi verifica starea filtrului.

Sterilizatorul UV distruge micro-organismele ce se regăsesc în apă, pentru a asigura cea mai pură apă potabilă posibilă.

Far Infra Red tratează apa purificată cu vibraţii care au efecte benefice asupra celor care consumă această apă. Bilele ceramice asigură calitatea mai bună a apei.

 
 

Pentru asigurarea permanentă a apei curate purificatorul este dotat cu un rezervor de 15 l, din oţel inoxidabil, în care se colectează apa purificată. În aşa fel, când Dvs. deschideţi robinetul purificatorului, apa curată vă curge din acest rezervor în paharul Dvs.

Acest purificator de apă, cu puţină întreţinere, poate să asigure apa curată familiei Dvs.

Sistem de osmoză inversă, în nouă etape:

1 etapă: filtru de apă PP de 20 de microni
2 etapă: filtru de apă de carbon (prefiltrare)
3 etapă: filtru de apă PP de 5 microni
4 etapă: membrană de osmoză inversă
5 etapă: filtru de apă de carbon (post filtrare)
6 etapă: sterilizator UV
7 etapă: bile ceramice
8 etapă: Far Infra Red
9 etapă: sistem de remineralizare

În prima etapă apa trece print-un filtru de apă PP de 20 microni care înlătură elementele poluante de mărime mai mare, cum ar fi nisip, rugină, noroi, etc.

În a doua etapă apa trece printr-un filtru de apă cu granule de carbon activ, care elimină clorul, impurităţile organice şi pe cele care cauzează gust sau miros neplăcut. (prefiltrare)

A treia etapă este realizată cu un filtru de apă PP de 5 microni, care înlătură impurităţile de 0.005mm.

A patra etapă este realizată de membrană de osmoză inversă, care elimină 96-99,9% din totalul elementelor poluante dizolvate în apă, precum fungi, bacterii şi urme de pesticide. Apa infectată se scurge în canalizare.

În etapa a cincea un filtru de carbon neutralizează moleculele de gaz şi reglează gustul apei. Apa curată este depozitată într-un rezervor de 14 l, sub presiune, care este în legătură directă cu robinetul montat pe chiuvetă. (post filtrare).

În etapa a şasea apa este tratată cu sterilizatorul UV, care elimină micro-organismele din apă. Această metodă de sterilizare este folosită cu succes şi în medicină.

În etapa a şaptea apa trece prin sistemul Far Infra Red care ajută la înbunătăţirea calităţii apei, prin vibraţii.

În etapa a opta apa trece prin bilele ceramice pentru a continua înbunătăţirea calităţii apei.

În etapa a noua, datorită sistemul remineralizator va creşte nivelul substanţelor minerale, care a căzut în timpul purificării a apei, datorită faptului că filtrele permit doar trecerea moleculelor de apă.

Apa curată este depozitată într-un rezervor de 15 l, sub presiune, care este în legătură directă cu robinetul montat pe chiuvetă.

Pachetul de instalare include:

1 buc filtru de apă PP de 20 microni (prefiltrare)
1 buc filtru de apă de carbon (prefiltrare)
1 buc filtru de apă de 5 microni (prefiltrare)
1 buc membrană de osmoză inversă
1 buc sterilizator UV
1 buc Far Infra Red
1 buc sistem de tratare cu bile ceramice
1 buc filtru de apă de carbon (post filtrare)
1 buc sistem de remineralizare
1 buc supapă de protecţie împotriva presiunii prea mari

Accesorii:
rezervor de 14 l
1 robinet, şaibe şi sigiliu
1 buc 1/2" piesă intermediară
1 buc 1/4"robinet cu bilă
Set de coliere
Cheie specială de înşurubat
cca. 4 m ţeavă de legătură
Manual de utilizare
Certificat de garanţie

Aveţi posibilitatea să alegeţi dintre mai multe tipuri de robinete!

Aveţi posibilitatea să alegeţi dintre mai multe tipuri de robinete, la purificatorul de apă, care se potriveşte cel mai bine în bucătăria Dvs. Utilizând robinetul GF-05 aveţi acces la apă îmbogăţită cu săruri minerale sau de calitatea apei distilate

lista robinete

Ghid de instalare şi DVD pentru purificatorul de apă:


Lângă purificatorul de apă primiţi şi un DVD cu prezentarea detaliată a instalării. Cu puţină experienţă tehnică oricine poate să monteze acest aparat. Desigur, dacă nu doriţi să efectuaţi Dvs. instalarea, specialiştii noştri sunt disponibili în întreaga ţară.

Spaţiul necesar purificatorului de apă:

Purificator de apă: 40 cm lăţime, 65 cm înălţime, 22 cm adâncime

Rezervorul: 28 cm diametru, 40 cm înălţime.

Conexiune la electricitate:

Purificatorul de apă are nevoie de conexiune la 220 V, care asigură funcţionarea calculatorului, şi în caz de nevoie a pompei de mărirea presiunii.

Preţul purificatorului de apă:

Purificatorul de apă FULL costă 2490 RON cu TVA , care include transportul la domiciliu, instalarea, garanţia şi toate accesoriile necesare.
Nu există taxe suplimentare.
În cazul în care doriţi să instalaţi sistemul individual vă acordăm o reducere de 150 RON.

Garanţie

Purificatorul de apă are 1 an garanţie. Garanţia este valabilă pentru toate elementele structurale, cum ar fi garnitura, carcasa filtrelor de apă, pompă electronică şi calculator.

Garanţia de restituire a banilor

Purificatorul de apă are garanţie de restituire a banilor 100%. Asta înseamnă că după ce aţi primit aparatul, aveţi posibilitate ca în 3 zile să-l returnaţi, fără explicaţii, şi primiţi înapoi banii 100%. (Detaliile sunt cuprinse în contractul de vânzare-cumpărare).

Garanţia calităţii apei

Purificatorul asigură apă curată, de calitate excelentă. Dacă la verificarea calităţii apei constataţi contrariul, noi vă vom identifica soluţia cea mai bună astfel încât purificatorul de apă a Dvs. să funcţioneze la capacitate maximă. Această garanţie nu înlocuieşte garanţia aparatului. Dacă efectuaţi în timp util schimburile de filtre, garanţia de calitate a apei va fi prelungită cu 1 an. În aşa fel Dvs. Veţi avea garanţie de calitate a apei pe viaţă.

Comandă

Aici puteţi să ne comunicaţi intenţia de a comanda produsele noastre. Veţi fi contactat în vederea stabilirii detaliilor. Puteţi să alegeţi dintre diferitele modalităţi de plată (transfer bancar, postpaid, bani gheaţă).
Transportul la domiciliu este gratuit.

comandatavinfo

Varianta printabilă pdf ikon